Sunday, July 22, 2012

adventurous trip evaa!

ahaaa tajuk post nak gud2 matsaleh celop habes ja kan..mihmih..weekend lepas dengan perasaan eksaited tak hingat dunia, ikut pakngah n kezen aku join trip yang kemain adventurous jugak la bagi level aku yg bergelar gadis manis berjiwa lembut pakej kesopanan lemah-lembut rebutan ibu mentua di luar sana. ehhh? malu terpecah rahsia pulak uools.

stop da crap plis. so apa yg adventurous sgt tu??




ahaaa this is what i'm talking about! xpdc 4x4 ke perkampungan org asli biswok, perak :)


adventurous habis kan? bagi aku dah cukup kental dan gigih perkasa la nie bagi seorang perempuan yg tak penah join konvoi adventure2 mcm nie. u know what, mampu kau nak naik trac 4 5 jam yg laluannya thrill berlopak2 dan aktiviti terhantuk sana sini ja sepanjang perjalanan dlm trac tu? mampu kau mandi kat sungai yg nauzubillah sejuk giloss? mampu kau tido kesejukan beralaskan plastik?mampu??


dah dah. over sangat bunyinya dgn efek tanda soal double bagai tu kan. padahal bukan apa sgt pun. buat teruk aja aku nie kan -.-




best weyh trek laluan nie..


motokar terganas yg pernah aku naik setakat nie selepas kereta yg dipandu kak aku



senyum eksaited kemain anak Pak Wan nie :D


haaa nie lah destinasi kami yg mencabar tu. perkampungan orang asli biswok,perak. awan-awan tu comey kan :')


sebahagia dari peserta konvoi dan anak2 orang asli.

nampak kan banner tu. program khidmat masyrakat. sambil2 berkonvoi nie pun memang bertujuan buat amal jariah kat orang2 asli islam kat sini sebelum menyambut Ramadhan. kami sedekahkan barang2 keperluan dapur n pakaian kat depa. kelab nie memang dah merata dah pi konvoi sambil beramal sana sini pun. aku ja baru first time berkesempatan nak join. best wehh :)

part paling aku rasa wow woww kan, siang2 depa nie karok kot. guna tenaga solar ja. sini xdak elektrik. sakannn :D



last skali. tempek gambaq dgn boboi comey bermulu mata lentik. rindu irshadd :')



SELAMAT MENYAMBUT KEHADIRAN RAMADAHAN & SELAMAT BERPUASA :)

1 comment:

Woofer Storm said...

sy nak ikut boleh?erkkk

slmt mlm..masa tuk tdo^^