Thursday, June 7, 2012

hello June :)

well hello June!

wawaahh.. kemain laju ja msa berjalan kan. June sudah. bermakna cuma berbaki lagi beberapa bulan ja lagi sebelum nak masuk degree bulan 9 nie kan. ahhh kisah pulak hang farah oi. selama dok cuti 2bulan nie pun haremmm apa benda berfaedah pun tak buat kan. motif sangat hang nak cuti lama-lama kan. emm emmmm. diam

nikmat cuti-cuti ni diluangkan dgn mengeratkan hubungan ukhwah sesama sahabat handal yang dah lama tak jumpa kot. ahaaks ayat xnak kalah kau. tapi ya betul. jejumpa dan lelepak dgn kawan-kawan la yang banyak isi masa aku yang all the time sentiasa lapang nie. so movie anyone?


1st June :)



                  
acara lawan hempas bola bowling seharusnya bila dah jumpa ramai-ramai nie.





 i dunno why but somehow taman jubli perak yakni berdekatan dgn rumah aku nie suddenly look so ohmaii ohmaiii awesome in this piccass. k.memang dah lama tak mai sini pun.

apa pun terima kasih Siti Zurain yg jauh susah payah mai dari Alor Star.tak lupa jugak gabungan pakej Fatiha dan Reca beserta si hensem Avanza yg gagah.hewheww. dan dan orang sp kita Siti Farah jugak. thanks semua sudi jumpa-jumpa. ada rezki jumpa-jumpa siri kedua pulak ya :)

titewww sukeww tangat2 taw. hahaaaa




No comments: