Tuesday, May 15, 2012

Hangout Canon 12.5.12

fuhh fuhhh..berhabuk boleh tahan jugak beb blog nie. al-maklum lah farah tertaip aja deh. mihmihhh. tetiba   nak ter-update blog nie akibat bosan bosan bosan bosan bosan dan lagi bosan.. pffttt..dah bosan baru hang mai cari blog nie noh farah oii.. dasarin lol.

sabtu lepas join hangout dgn team canon oww kat jeti semeling..team CANON ye..hehee. dok wat bangga boleh. actually tak tahu menahu pun ada hangout apa bagai nie. tima kasih daun keladi lah diucapkan kepada teman sejati alam maya merangkap sifu dslr saya, eheemm cik Shazrul Ariff sebab sudi ajak join sama nah. fakta: first time jumpa sifu Shazrul face to face kot. slalu dlm alam maya ja. hahaaa

program start kul 3.30 tapi kami nie sampai kul 4.00 ptg. naissss..mmg bapak kami punya program kan. lambat bukan sengaja kot. tapi atas dasar2 yg berhak untuk lambat. aiceee ayat tak menahan beb. kihkihhhh..



    


   thanks sudi teman Intan and Diela walaupun aku taw hampa boring gila kan kan? :)






Jeti Sembeling. 7-8 minit ja dri rumah ambe :)







konon2 comfort la kan pakai kasut nie. konon ja lebih weyh.. padahal melecet teruk kot. rosak kulit i. cehhh lempang bagi gedik sangat hang farah T.T


Sekian. Terima kasih diucapkan kepada Intan n Diela sebab sudi teman kawan hampa yg ohsemm nie sorang. :) 

2 comments:

ZEEQA AJIE said...

saya pun team Canon jugak. hehe

wan farah said...

heheee.. hai geng Canon :)