Saturday, July 30, 2011

entri pasal tasik UITM merbok pulak lar ^.^

assalamualaikum.

petang2 boring camnie,best melepak,membaring,mengguling,meng-on9,menghudpate blog atas katil empuk gebu kesayangan hati kan kan kan:D (saja nak inform ada di rumah yaww)

dah hampir setengah sem aku kat sini, tapi cuma baru2 nie saja berkesempatan utk jalang-jalang dkt tasik uitm merbok.MEQBOK more accent kedah i guess.XD
tak lengkap oke kau study sini tak jalang2 amek gambar kat tasik nie.sng cita bak pegi singaPURA PURA tapi xsnap gambar ngan ptg singa depa lar kan...



muka2 letih member2 kehulur-kehilir aku.

 

walaupun muka hang interframe plg depan intan, aku masih yg paling menyerlah walau nun di blkg tu.HAHA



terbukti tiang kayu tu kukuh dapat menampung keberatan kami



ah pic nie propa semata-mata.i TINGGI oke.



maaflah nad si pinky.aku tak bermaksud nak menyerlah dlm pic nie.LOL



jernih kan kan tasik nie.angguk cepat klo tak aku sepuk.okbai



yang pastinya dah terbukti aku sampai dah tasik UITM MEQBOK.jernih gitu.nak kocak2 kaki dlm tasik tu nak bagi ikan makan sel2 mati uools pun no hal lar beb.tambah2 nak bersuka ria berenang ke tepian tasik nie.lagi2 lar boleh.tiada pencemaran.sure-sure lepas nie aku asyik lepak sini ja drpd membela badan dalam bilik.HAHA










p/s:orait!!cheq xsabaq nak posa dah..

1 comment:

Wani said...

wahhh , mesti best kan !