Sunday, May 8, 2011

awek dia OLGA KURYLENKO

wazup wazup...che-che-check it out.farah in the house..yeah mari feeling2 DJ di pg yg indah lagi bermakna ini.oh2,SELAMAT HARI IBU SEDUNIA kpd ibu-ibu yg bergelar ibu pada hari ibu ini yg lantas sbg menghargai ibu2 di muka bumi ini yg pastinya hanya ibu2 saja yg berhak meraikan hari keibuan ini.amacam,agak2 rasa mcm nak lempang tak baca ayat belit daku.bhahhahhaa.oh tapi ucapan hari ibu itu bukan yg official ye.wait for the next entry.^^

back to the topic,awek dia OLGA KURYLENKO.



pic tersopan kidnap dr encik goggle

dan ini awek dia.sgt the very HAWWTTT mak ai..sampai nk eja HOT pun dah xbetul.hawwwwtt u.ahakz.and you,yes u know who u are.bukan main u,awek nak meletop-letop hawwwt keba boom seksi.xD

'dia' bila nak masuk meminang OLGA?bersanding dekat hawaii sambai pakai baju ropol2,bunga2 atas kepala,surfing sambil tangkap jerung.then buat show lagu metallica.waa awesome kan.dan oh tak lupa,'dia' tu kawan saya.kenalan plg ngek.yeah ngek vocab baru dlm blog cikai saya.hai kawan ngek.kita geng ngek sedunia.=)





p/s:hai kawan-kawan yg menanti blogku utk diupdate,trimas byk2.maaf biarkan blog bersawang riang terlalu lama akibat kekangan tertentu.*prasan bajet famous ko kan farah.ok kan? ^^
-dan anda,ye anda tu lar.nie entri terpendek saya.tapi xboleh lawan lagi KEPENDEKKAN entri anda.=p


 


1 comment:

Hazman said...

MUAAHAAHAHAHHAAHAHHAHAHA